Scroll to top

2023,Május

14májEgész napos eseményEGYESÜLETÜNK ÁLTAL SZERVEZETTJótékonysági futás 2023Jótékonysági futás(Egész napos esemény: vasárnap) Zagyvaszántó, sportpark

Részletek és nevezés

Sportegyesületünk, a CSBSE, 2023. máus 14-én jótékonysági futást rendez. A rendezvény teljes bevételét a Zagyvaszántói Gyermekekért Közalapítvány javára fogjuk felajánlani.

Helyszín: Zagyvaszántó, Sportpark (Bajcsy Zs. út és Ifjúság út elején található park)Kezdés: regisztráció 9:00-tól, bemelegítés 9:45-től, rajt 500 m és 1 kilométeres távon: 10:00; 5 kilométeres távon 10:20.
Nevezési díj: 14 éves kor alatt nincs, 14 éves kor felett 4.000 Ft.

Regisztráció, rajtszám átvétele:

9:00-tól 9:45-ig tart az adatok egyeztetése, a szükséges nyilatkozatok aláírása, a rajtszámok átvétele. Kérjük, hogy lehetőség szerint mielőbb érkezzetek meg a regisztrációra, mert fontos, hogy időben kezdjük majd a versenyt. Kérjük, hogy aki teheti, a mellékelt hozzájáruló nyilatkozatot és 18 év alattiaknak a szülői hozzájáruló nyilatkozatot kitöltve hozza magával.

Rajt/cél helyszín:

A sportparkban a versenyzőknek nem lesz lehetősége zárt helyen átöltözni.

Toi-toi wc-t biztosítunk.

Bemelegítés:

A közös bemelegítés 9:50-kor kezdődik, kérjük, lehetőség szerint, vegyetek részt rajta.

Rajt:

500 m – 10:00

1 km – 10:00

5 km – 10:15

Útvonal:

500 m – Ifjúság utca feléig és vissza

1 km – Ifjúság utca végéig és vissza

5 km – Móricz Zs. út – Mester utcáig – Ady E. út – Mikszáth K. út – Rózsa u. – Bajcsy út – Ady út – Mikszáth K. út – Damjanich u. – Bajcsy út – Jókai út – Mikszát K. út – Móricz Zs. út  (az útvonal végig jelölve lesz, illetve polgárőri biztosítással tájékozódhattok)

Frissítőpontok:

A versenyzőket beérkezéskor frissítőpont fogja várni (víz, tea, cerbona, banán)

Befutó:

A befutás a sportparkba történik, itt fogjátok megkapni az érmet, illetve itt lesz lehetőségetek a frissítésre.

A rendezvény szélsőséges időjárás esetén elmaradhat, a műsorváltozás jogát fenntartjuk. Erről emailben és sms-ben értesítést fogunk küldeni, ha szükséges. Eső esetén a futás meg lesz tartva, aki nem tud eljönni, de igényt tart az éremre, kérjük jelezze felénk és eljuttatjuk mindenkinek. A befizetett nevezési díjat visszaadni nem áll módunkban, lemondás esetén sem.

Megközelítés:

A verseny regisztrációja és rajtja a zagyvaszántói SPORTPARKBAN lesz, címe: Zagyvaszántó, Bajcsy út- Ifjúság út sarok (COOP abc mögötti terület). Hatvan felől a 21-es főúton Zagyvaszántó körforgalomig kell jönni (12. km kő), onnan le kell kanyarodni a Bajcsy útra és a vasút előtt bal kézre található a sportpark. Parkolni a közeli utcákban lehet vagy a Rákóczi úton az iskolával szemben található parkolóhelyeken. Kérjük, hogy a helyi lakosok kapubejáróit ne használjátok.

Mindenkit várunk szeretettel!

CSBSE

Egészségügyi információ

Szabadtéri esemény

Időtartam

Egész napos esemény (Vasárnap)

Helyszín

Zagyvaszántó, sportpark

Szervező

Családok és Barátok a Sportért Egyesület 3031 Zagyvaszántó, Ifjúság út 11/a

X