Scroll to top

2022,Április

09áprEgész napos eseményEGYESÜLETÜNK ÁLTAL SZERVEZETTJótékonysági futásJótékonysági futás(Egész napos esemény: szombat) Zagyvaszántó, sportpark

Részletek és nevezés

Sportegyesületünk, a CSBSE, 2022. április 9-én jótékonysági futást rendez. A rendezvény teljes bevételét a Zagyvaszántói Gyermekekért Közalapítvány javára fogjuk felajánlani.

Helyszín: Zagyvaszántó, Sportpark (Bajcsy Zs. út és Ifjúság út elején található park)Kezdés: regisztráció 9:00-tól, bemelegítés 9:45-től, rajt: 10:00
Nevezési díj: 18 éves kor alatt nincs, 18 éves kor felett 3.000 Ft.

Távok:
0,5 km, 1 km – gyermek- és családi táv            
5 km

Minden befutó egyedi érmet és befutócsomagot kap,  továbbá a helyszínen gyümölcsöt, ételt és italt biztosítunk az indulóknak.Ugrálóvár, arcfestés, csillámtetkó és gyereksarok fogja színesíteni a programokat, melyek ingyenesek, viszont a támogatásokat szívesen fogadjuk a kihelyezett adománygyűjtő dobozokban.

Távokról:
0,5 km és 1 km – helyszínen, a park körül és a közeli utcákban                
5 km – Zagyvaszántó közeli utcáiban (a helyszín biztosítása a polgárőrség által)

Nevezés: minden indulónak neveznie kell. Helyszíni nevezést csak korlátozott számban áll módunkban elfogadni, azt, hogy hány érem marad, csak aznap tudjuk megmondani, nem tudjuk garantálni, hogy mindenkinek jutni fog, ezért fontos az előnevezés.

Nevezni az alábbi linken lehet, április 5-ig: NEVEZÉS

Érem: az 5 km nevezői az óvónénik által agyagból készített egyedi érmet kapnak , a 0,5 km és az 1 km indulói szintén kapnak érmet (erről információ a későbbiekben)

A futáson mindenki csak saját felelősségére indulhat. 18 éves kor alatt szülői beleegyező nyilatkozat szükséges. Rendezvényünk nem verseny lesz, időmérés, helyezések nem lesznek.

A változtatás jogát fenntartjuk!

Egészségügyi információ

Szabadtéri esemény

Időtartam

Egész napos esemény (Szombat)

Helyszín

Zagyvaszántó, sportpark

Szervező

Családok és Barátok a Sportért Egyesület 3031 Zagyvaszántó, Ifjúság út 11/a

X